10 lucruri

  1. In timpul sarcinii poti sa mananci cat vrei pentru ca nimeni n-o sa judece o gravida. E singura burtica in care iti doresti sa „investesti” sa creasca.
  2. Pentru prima data „ochii curiosi” nu te deranjeaza pentru ca sunt ai copilului tau care descopera lumea.
  3. Singurul moment in care sotul tau saruta alta fata si ti se umple inima de bucurie e atunci cand fata e copilul vostru.
  4. La sala renuntai la greutati cand nu mai rezistai, dar acum, cand kilogramele din brate ti se inmultesc pe zi ce trece, nu te lasi.
  5. Daca copilul iti doarme, (desi n-ai fost niciodata de acord cu asta) inveti rapid sa te abtii de la stranut chiar de simti ca-ti ies ochii din orbite si s-ar putea sa-ti plesneasca si-o vena.
  6. Canti, stiind ca n-ai voce, in fata singurului tau spectator, caruia pare chiar sa-i placa, si nu te jenezi deloc.
  7. Un copil in brate te invata cum sa aprinzi lumina cu genunchiul sau cum sa-ti duci telefonul la mana cu piciorul. In orice caz, te obliga sa fii creativ.
  8. Pana acum timpul avea alta valoare pentru tine: zece minute in oglinda se faceau o jumatate de ora, pe cand acum uiti de tot matematica, iar zece minute devin egale cu cinci, trei sau chiar zero.
  9. Ai invatat cuvinte noi din dictionar, limbaj de specialitate, si sa descifrezi fiecare plans (ca si asta e de mai multe tipuri: de somn, de foame etc).
  10. Si nu in ultimul rand, intelegi in sfarsit semnificatia expresiei „te iubesc ca pe ochii din cap!”

4 comentarii

  1. as mai completa….parul prins tot timpul in varful capului, rapid din 2 miscari( de multe ori prins ciufulit), mancatul pe graba, mancatul pe ascuns cand mai creste( mancare interzisa pt bebici) , iar din categoria lucruri frumoase nu are rost sa le insir ca sunt nenumarate si interminabile. sa ai copil inseamna sa te nasti inca o data!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sau: O plimbare pana la Lidl e ca o excursie in Hawai.
    Un dus mult visat e ca o zi de concediu.
    Gatitul -> traiasca pachetele de la mama
    O vizita la salon – Te simti ca regina Angliei
    Desi nu mai ai talia ca de viespe – sotul iti spune ca esti cea mai frumoasa! Whaaat?:))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu